Home Güzellik 2020 Yılında Sıkça Göreceğimiz En Trend Saç Renkleri

2020 Yılında Sıkça Göreceğimiz En Trend Saç Renkleri

651

Yılın trendlerine, ayak uydurmaya saç renginden başlayanlardansanız bu yıl en çok tercih edilecek renkleri yakından takip etmek iyi bir başlangıç olacak.

Yenilenen her yılda olduğu 2020 yılının saç trendlerinde de oldukça şaşırtıcı renk tonları göreceğiz. Bu yıl saçlarda cesur, sıcak ve harmanlanmış tonlar hakimliğini sürdürecek. Kendinizi yenilemeye saçlarınızdan başlamak isterseniz bu yıl sıkça rastlayacağımız en trend saç renklerine göz atmanızda fayda var.

Sütlü Çikolata Kahvesi
2020, esmer tenlilerin sarı ışıltılı gölgelerden sıyrılıp daha doğal ve yumuşak sütlü çikolata renklerini tercih edeceği bir yıl olacak. Sütlü çikolata rengiyle saç renginize boyut katabilir saç uçlarınızı aydınlatarak daha taze bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle doğal dalgalı saçlarda bu tonun harika görüneceğinizi söyleyebiliriz.

Bej Rengi
Bu yıl oldukça şaşırtıcı olan saç akımı ile saç diplerimizi kasıtlı olarak kendi rengine bırakıp rahatlıyoruz. Saçlarınıza bej rengi parlak bir sarışınlık verirken saç diplerinizde yumuşak kahverengi kökler kalıyor. Bu çılgın akım ile saçlarınız kontrastlık kazanırken havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kırmızı Geçişler
Gözünüze ilk bakışta çarpacak parlak kırmızı geçişli saçlar trend alarmı vermeye başladı bile. Elma kırmızısı, bakır ve kumral alt tonları çağırıştıran bu renk balyaj ile kullanılabilir. Cesurluk isteyen bu renk ile saçlarınız kırmızının en cezbedici tonlarına bürünecek.

Bal Köpüğü Rengi
Çok sevdiğimiz bal köpüğü rengi bu yıl yeniden popülaritesini yükseltiyor. Altın rengine dönük daha sıcak alt tonlu sarıları sevenler için oldukça canlı ve kullanışlı bir renk. Ten renginize göre tonunu uyarlayabileceğiniz bal rengi özellikle kış aylarında içinizi ısıtacak.