2020 İlkbahar/Yaz Makyaj Trendleri

626

2020 yılı İlkbahar/Yaz sezonunda baharın canlı renklerinin ve yaz aylarının ışıltılı parlak etkilerinin göze çarptığı makyaj trendleri belli oldu.

Bu sezon makyaj trendleri hem 80’lerden hem de 90’lardan izler taşıyacak. Işıltılı ten makyajı, pembe allıklar,neon gölgeli göz makyajları ile sıkça karşılaşmaya hazırlanın.İşte bu sezon kullanacağımız makyaj trendleri.

Ten Makyajları Hafifliyor
Bakımlı ve temiz bir cilt ön plana çıkıyor. Yoğun şekilde uygulanan fondöten ve yorgun gösteren kapatıcılar yerini gereken bölgelere uygulanan kapatıcı ve transparan pudralara bırakıyor.
Lila Göz Farı
İlkbahar-Yaz 2020 makyaj trendlerinde geçtiğimiz bütün sezon olmazsa olmazımız kabul ettiğimiz nude ve kahve tonlarında farlara veda ediyoruz. Bu sezon göz kapaklarımızı leylak mor,pembe, pastel tonlar ve rengarenk far geçişleri süsleyecek.


Sezonun Ruj Trendleri
2020 yılında dudaklarınızda pembe ruj, gül rengi ruj ve ışıltı katan dudak parlatıcıları ile kusursuz bir makyaja imza atabilirsiniz. Modası hiç geçmeyen kırmızı rujlar da bu sezon bizi yalnız bırakmayacak.


Işıl Işıl Ten Makyajı
Nemli ve ıslak bitişli ışıl ışıl sağlıklı görünen bir ten makyajı için en ideal mevsimler.Doğru highlighter ve aydınlatıcı nemlendirici ürünlerini kullanarak aydınlık görünen bir cilde kavuşabilirsiniz.


Pembe Yanaklar
Her makyaja uyum sağlayan, yanaklarda ve elmacık kemiklerde canlı bir görünüm kazandıran yoğun allık etkisi 2020 yaz makyajı favorileri arasında. Bu sezon kullanılacak en popüler allık renkleri şeker pembe,ışıltılı pembe ve şeftali tonları.