Home Güzellik 2020-2021 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

2020-2021 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

524

2020-2021Sonbahar/Kış makyaj trendleri belli oldu. Sezonun denemeniz gereken son makyajı trendlerini ve ipuçlarını derledik.

Işıl ışıl tenler, bronz yanaklar, fox eye göz makyajları, ekstra hacimli kirpikler ve kırmızı dudaklar bu sezonun trendleri.

Fondöten Diyeti
Bu kış kalın fondöten ve pudralarla cilt kusurlarımızı kapatmak yerine, cildimize iyi bakıyoruz. Bol su içip, kendimiz için en uygun bakım ürünleriyle cildimize yatırım yapıyoruz. Sezonun favori ürünleri, güneş koruma özelliği olan, renkli nemlendiriciler ve bb ve cc kremler olacak.

Hafif Bronz Yanaklar
Yaz aylarının favori görünümü hafif güneşten yanmış yanaklar, sezonda da etkisini sürdürüyor. Doğal tonda bronz allıkları tercih ederek trendi yakalayabilirsiniz.

Güçlü Fox Eye
Fox Eye klasik eyeliner’ın yerini aldı diyebiliriz. Gölge tonlarıyla bakışları şekillendiren bu teknik anında gizemli, çekici bir görünüm veriyor.

Ekstra Yoğun Kirpikler
Kirpiklerde adeta takma kirpik etkisi olacak. Ekstra uzun ve hacimli kirpiklerle, kışa merhaba demenin zamanı geldi.

Kıpkırmızı Dudaklar

Özel günler için sakladığınız kırmızı rujlar sonbahar kış sezonunun kazananı oldu. Ten renginize uyumlu kırmızı ve bordu renkteki rujlarınızı çantaya atın bu kış çok kullanacağız.